Werkvoorbereider ET, Schiphol

 • Regio: Nederland / Noord Holland
Helaas is het nog niet mogelijk om met elk type mobiel te solliciteren. Wel kun je de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.
 • Herinner mij
 • Solliciteer nu
 • Deel dit

Ben jij onze nieuwe Werkvoorbereider Elektrotechniek? Reageer dan direct! 

 

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider bij een van de grootste luchthavens van de wereld krijg je te maken met zeer complexe projecten. In deze sterk gereguleerde 24-uurs omgeving is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de juiste mensen en materialen op het juiste moment beschikbaar zijn.

Hierbij horen de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Je verzorgt de werkvoorbereiding waarbij je als vraagbaak fungeert voor klant, leverancier én collega
 • Calculatie van meer- en minderwerk en de verwerking hiervan in een concept aanbiedingen
 • De projecten zijn multidisciplinair van aard. Zodoende werk je intensief samen met collega’s van andere disciplines
 • Naast bovenstaande taken en verantwoordelijkheden krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen binnen of buiten je vakgebied

Functie-eisen

Voor deze uitdagende functie zijn we op zoek naar een professional met:

 • Een afgeronde MBO opleiding (niveau 4)
 • Diepgaande kennis van Elektrotechniek
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen een utilitaire omgeving

Wat bieden wij je

Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

 

Bedrijfsinformatie

ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten.

 

 

Bij ENGIE Services West werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden. We stimuleren ondernemerschap en zijn altijd op zoek naar creatieve, duurzame oplossingen. Jouw inlevingsvermogen en passie voor techniek kun je dus bij ons goed kwijt.

Contactinformatie

Solliciteer meteen via de button en upload je cv met motivatie! Vragen over deze vacature? Neem contact op met Bas Weers, Recruiter via 06-839 115 43 of per mail bas.weers@engie.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Herinner mij
 • Solliciteer nu
 • Deel dit
Helaas is het nog niet mogelijk om met alle type mobiel te solliciteren. Wel kun de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.

Recruiter

Bas Weers, Recruiter

Recruiter

› Bekijk mijn profiel