Utility Maintenance Operator, Zoetermeer / Zwijndrecht

 • Regio: Nederland / Noord Holland
Helaas is het nog niet mogelijk om met elk type mobiel te solliciteren. Wel kun je de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.
 • Herinner mij
 • Solliciteer nu
 • Deel dit

Vind jij het leuk om naast onderhoud ook te zorgen voor het draaiende houden van de installaties? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je!

Functieomschrijving

Als Utility Maintenance Operator bij ENGIE Services ben je werkzaam op onze geavanceerde industriële productielocaties van onze klanten. Op die locaties ben je verantwoordelijk dat het utility proces door blijft lopen. Je houdt de installaties draaiende (stoom, lucht, warmte etc.), maar lost tegelijkertijd ook storingen op en voert preventief onderhoud uit. Kortom; je positie wordt erg gewaardeerd bij onze klanten, mede omdat je een unieke combinatiefunctie hebt binnen ENGIE.

Verder heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • Je bent voor 70% van je tijd verantwoordelijk voor het beheer van de machines en 30% voor onderhoudswerkzaamheden
 • Je voert eerste lijns onderhoud uit
 • Je maakt zelfstandig verbetervoorstellen ten behoeve van het optimaliseren van processen en installaties
 • Je voorkomt zelfstandig storingen en zorgt voor veilgheid door middel van bijvoorbeeld het veiligstellen van installaties (LoToTo)
 • Je test zelfstandig technische installaties en stelt storingsrapportages op om fouten in de toekomst te voorkomen
 • Je zorgt voor tijdige inkoop en operationele handling van materiaal en hulpstoffen
 • Daarnaast neem je deel aan projecten en/of modificaties vanuit eigen (ENGIE) initiatief en/of ter ondersteuning van de opdrachtgever

Functie eisen

Als Utility Maintenance Operator sta je voor je vak. Je snapt welke processen er lopen in een productieomgeving en je gaat met vertrouwen een storingsklus aan. Je kan goed tegen de druk die daarbij komt kijken en blijft goed, zelfstandig, communiceren met de opdrachtgever.

Daarnaast beschikt je over de volgende ervaring/diploma's:

 • Een afgeronde technische opleiding op MBO-4 niveau
 • Je hebt ervaring in een productieomgeving als bijvoorbeeld storingsmonteur
 • Je hebt kennis van en ervaring met zowel Elektrotechnische als Werktuigbouwkundige installaties is een pré
 • Je hebt ervaring met het lopen van consignatiediensten en vindt het niet erg om dat te doen

Wat bieden wij je

Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

 

Bedrijfsinformatie

ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten.

Bij ENGIE Services West werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden. We stimuleren ondernemerschap en zijn altijd op zoek naar creatieve, duurzame oplossingen. Jouw inlevingsvermogen en passie voor techniek kun je dus bij ons goed kwijt.

Contactinformatie

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button 'solliciteren'. Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen.

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Joost Bakker via 06 825 792 84 of via mail joost.bakker@engie.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Herinner mij
 • Solliciteer nu
 • Deel dit
Helaas is het nog niet mogelijk om met alle type mobiel te solliciteren. Wel kun de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.

Recruiter

Joost Bakker, Recruiter

Recruiter

› Bekijk mijn profiel