Teamleider Utilities (Maintenance & Operations), Zoetermeer

 • Ervaringsniveau: HBO
 • Regio: Nederland / Noord Holland
Helaas is het nog niet mogelijk om met elk type mobiel te solliciteren. Wel kun je de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.
 • Herinner mij
 • Solliciteer nu
 • Deel dit

Ben jij een technische teamleider met aandacht voor je team? Dan ben jij de teamleider die wij zoeken, solliciteer nu!

 

Functieomschrijving

Op de afdeling Asset Performance Solutions ben je als Teamleider actief op 3 contracten (Nutricia, Graham en SDU) waar je verantwoordelijk bent voor alles wat er bij het contract komt kijken.

 

Primair zijn je doelstellingen: bedrijfszekerheid, integriteit en rendement (24/7). Maar we kijken verder. We zijn op zoek naar een stevige leidinggevende die een belangrijke rol speelt in de groei van de afdeling en de medewerkers (6 FTE).

 

 

Daarbij verwachten wij van jou het volgende:

 • Je schept duidelijkheid over de contractuele verplichtingen en de rol van ieder teamlid om dit te realiseren
 • Onder jouw supervisie worden de maintenance en operations activiteiten gecoördineerd, uitgevoerd en geborgd
 • Je hebt voortdurend oog en oor voor je teamleden en coach en ontwikkel je hen om verder te professionaliseren
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgever(s) en leverancier(s), en je draagt zorgt voor het onderhouden en verder uitbouwen van de goede relatie
 • Vanuit de governance participeer je in de verschillende overleggen en lever je de gevraagde notulen en rapportages aan
 • Je houdt je dagelijks bezig met continuous improvement

 

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een stevige leidinggevende met oog voor dienstverlening op de contracten. We zoeken een servicegerichte leider met oog voor kwaliteit die in staat is om relaties op te bouwen en te onderhouden. Op een duidelijke manier geef je richting aan een team en je stimuleert je medewerkers in hun werk en ontwikkeling.

 

Verder neem je mee:

 • Minimaal afgeronde HBO-diploma
 • Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in een productie-omgeving
 • Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden

 

Wat bieden wij je

Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

 

Bedrijfsinformatie

ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten.

 

Bij ENGIE Services West werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden. We stimuleren ondernemerschap en zijn altijd op zoek naar creatieve, duurzame oplossingen. Jouw inlevingsvermogen en passie voor techniek kun je dus bij ons goed kwijt.

Contactinformatie

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button 'solliciteren'. Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Joost Bakker via 06 825 792 84 of via mail joost.bakker@engie.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 • Herinner mij
 • Solliciteer nu
 • Deel dit
Helaas is het nog niet mogelijk om met alle type mobiel te solliciteren. Wel kun de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.

Recruiter

Joost Bakker, Recruiter

Recruiter

› Bekijk mijn profiel