Stage: Elektrotechniek en Instrumentatie, Maastricht-Airport

  • Ervaringsniveau: HBO
  • Regio: Nederland / Limburg
Helaas is het nog niet mogelijk om met elk type mobiel te solliciteren. Wel kun je de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.
  • Herinner mij
  • Solliciteer nu
  • Deel dit

Ben jij op zoek naar een stage plaats op de afdeling Elektrotechniek en Instrumentatie. Solliciteer dan nu!

 

Functieomschrijving

Ga je aan de slag als stagiair(e) Elektrotechniek en Instrumentatie dan kom je terecht op de afdeling Elektrotechniek en Instrumentatie (E&I). De afdeling bestaat uit 15 personen en houdt zich bezig met de engineering van E&I projecten binnen de marktsegmenten Lichte Industrie, Zware industrie, Energie en Water, die ieder een eigen specifieke aanpak hebben.

 

Je gaat aan de slag met het ontwerpen van installaties binnen één van deze marktsegmenten. Onder leiding van een Project Engineer werk je aan één groot project of aan meerdere kleine(re) project, zowel zelfstandig als in teamverband. Aan jou de taak om het basic ontwerp te vertalen naar een gedetailleerd ontwerp, waar je ook documenten ontwerpt conform de vastgestelde normen en specificaties.

 

Verder kom je in aanraking met de begrippen ATEX, SIL, HAZOP, PL etc en leer je omgaan met applicaties zoals INTELEC, AutoCAD, Eplan, Smartplant etc. Je bent verantwoordelijk voor het maken van de juiste technische keuzes, optimale werking en kwaliteit van de installatie. Het mooie is dat de installaties die jij ontwerpt door ENGIE gebouwd zullen worden. Daarbij ga je ook de locatie bezoeken waar jouw ontwerp wordt gerealiseerd. Je draagt een grote verantwoordelijkheid, maar daar tegenover staat een zee aan vrijheid. Jouw communicatieve en technische vaardigheden zijn goed ontwikkeld en je weet op verschillende niveaus contact te maken met mensen. Je werkzaamheden zullen uiteenlopend zijn; van het ontwerp- en tekenwerk, het maken van berekeningen, rekening houden met normen en regelgeving en standaardisatie.

 

Functie-eisen

Wij zoeken een stagiair(e) met een passie voor het vak elektrotechniek. Je bent gedreven, leergierig en proactief ingesteld. Daarbij ben je communicatief vaardig, niet bang verantwoordelijkheid te nemen en kan je zowel zelfstandig als in teamverband aan het werk.

 

Wat bieden wij je 

Persoonlijke begeleiding, afwisselend werk en een werkomgeving waar ook jouw mening telt. Een geweldige en uitdagende kans om ervaring op te doen bij de grootste technische dienstverlener van Nederland. Je bent onderdeel van het wereldwijde ENGIE concern, een van de meest innovatieve bedrijven van de wereld. Ontwikkeling is belangrijk binnen onze organisatie, bij ons krijg je de kans jezelf te ontplooien. Daarnaast krijg je de kans kennis te maken met onze klanten, van industrie tot utiliteit, van chemieconcern tot ziekenhuis.

 

Bedrijfsinformatie

ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en is actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

 

ENGIE Services Zuid valt onder ENGIE Services Nederland en biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud. Wij werken vanuit de vestigingen Arnhem, Deventer, Halsteren, Maastricht-Airport, Oisterwijk, Terneuzen Veldhoven en Venlo en diverse projectlocaties verspreid over de provincies.

Contactinformatie

Vragen over deze vacature of interesse? Neem contact op met Elise Vreeman via elise.vreeman@engie.com of via 06 826 810 12.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Herinner mij
  • Solliciteer nu
  • Deel dit
Helaas is het nog niet mogelijk om met alle type mobiel te solliciteren. Wel kun de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.

Recruiter

Elise Vreeman, Campus recruiter

Recruiter

› Bekijk mijn profiel