Stage: Commercie, Oisterwijk

 • Ervaringsniveau: HBO
 • Regio: Nederland / Noord-Brabant
Helaas is het nog niet mogelijk om met elk type mobiel te solliciteren. Wel kun je de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.
 • Herinner mij
 • Solliciteer nu
 • Deel dit

Ben jij op zoek naar een stageplaats? Solliciteer dan nu!

 

Functieomschrijving

Bij ENGIE hebben we verschillende stage- en afstudeeropdrachten beschikbaar binnen commercie. Ons team houdt zich bezig met het verwerven van nieuwe opdrachten, volgen van marktontwikkelingen, borgen en uitvoeren van verkoop ondersteunende werkzaamheden. Daarbij hebben we de kans samen te werken met diverse klanten in uiteenlopende sectoren, waaronder Zorg, Industrie, Onderwijs en Utiliteit.

 

Samen met jou gaan we graag op zoek naar een opdracht die het best bij jou past en is afgestemd op jouw persoonlijke drijfveren. Dit met als uitgangspunt dat je niet alleen meekijkt, maar vooral meewerkt met ons betrokken en ervaren team. Dit geeft jou de ideale kans om erachter te komen waar jouw interesses en talenten liggen waardoor je deze verder kunt ontwikkelen. Hieronder een aantal voorbeelden van werkzaamheden waarmee je bij ons aan de slag kunt:

 • Het professionaliseren van de commerciële organisatie. Bijvoorbeeld door het optimaliseren van commerciële processen, marktonderzoeken en verkoop ondersteunende middelen
 • Het ondersteunen van de sales organisatie. Onze accountmanagers ondersteunen door het uitvoeren van desk research
 • Het opstellen van commerciële teksten, foto’s en deze beschikbaar maken in een landelijke database
 • Het door-ontwikkelen van ons relatiemanagement. O.a. door het verbeteren van de kwaliteit van ons relatiebestand in SAP CRM en deze data eenduidig beschikbaar stellen voor o.a. marketing
 • Het up-to-date houden van onze salesfunnel met behulp van SAP CRM
 • Eventueel de mogelijkheid om mee te werken aan Europese aanbestedingen en businesscases op de afdeling commercie

 

Functie-eisen

Je bent 3e-jaars student HBO in de richting van bedrijfskunde, commerciële economie, technische bedrijfskunde. Je bent enthousiast ingesteld en hebt een hand-on mentaliteit. Daarbij heb je goede commerciële vaardigheden die je graag verder ontwikkelt, heb je affiniteit met een Business-to-Business omgeving en ben je geïnteresseerd in maatschappelijke ontwikkelingen en duurzaamheid. Ook ben je beschikbaar in de periode van september 2018 tot februari 2019, voor min. 3-4 dagen per week.

 

Wat bieden wij je

Persoonlijke begeleiding, afwisselend werk en een werkomgeving waar ook jouw mening telt. Een geweldige en uitdagende kans om ervaring op te doen bij de grootste technische dienstverlener van Nederland. Je bent onderdeel van het wereldwijde ENGIE concern, een van de meest innovatieve bedrijven van de wereld. Ontwikkeling is belangrijk binnen onze organisatie, bij ons krijg je de kans jezelf te ontplooien. Daarnaast krijg je de kans kennis te maken met onze klanten, van industrie tot utiliteit, van chemieconcern tot ziekenhuis.

 

Bedrijfsinformatie

ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en is actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

 

ENGIE Services Zuid valt onder ENGIE Services Nederland en biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud. Wij werken vanuit de vestigingen Arnhem, Deventer, Halsteren, Maastricht-Airport, Oisterwijk, Terneuzen Veldhoven en Venlo en diverse projectlocaties verspreid over de provincies.

Contactinformatie

Vragen over deze vacature of interesse? Neem contact op met Elise Vreeman via elise.vreeman@engie.com of via 06 826 810 12.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Herinner mij
 • Solliciteer nu
 • Deel dit
Helaas is het nog niet mogelijk om met alle type mobiel te solliciteren. Wel kun de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.

Recruiter

Elise Vreeman, Campus recruiter

Recruiter

› Bekijk mijn profiel