Serviceleider, Oisterwijk

 • Regio: Nederland / Noord-Brabant
Helaas is het nog niet mogelijk om met elk type mobiel te solliciteren. Wel kun je de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.
 • Herinner mij
 • Solliciteer nu
 • Deel dit

Ben jij onze nieuwe Serviceleider verantwoordelijk voor de uitvoering van multidisciplinaire contracten of projecten?

 

Functieomschrijving

Als Serviceleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van multidisciplinaire contracten of projecten van voornamelijk gebouw gebonden installaties. Dit zowel betreft contracten voor onderhoud, beheer en services als projecten waarbij modificaties plaatsvinden aan bestaande installaties. De omvang van de contracten varieert van kleinere klussen tot contracten met een waarde van 3 miljoen euro.

Jouw werkzaamheden bestaan o.a uit;

 • Het organiseren van de uitvoering van de verschillende werkzaamheden waarbij je er voor zorgt dat het werk conform de wensen van de klant en binnen de gestelde termijn wordt uitgevoerd.
 • Financieel ben je eindverantwoordelijk voor de verschillende contracten.
 • Je geeft leiding aan een team van (service)technici, werkvoorbereiders waarbij je het team continue actief coacht, begeleidt en motiveert.
 • In de periodieke beoordelingsgesprekken van de medewerkers heb je een belangrijke rol.
 • Om de werkzaamheden zo efficiënt en effectief mogelijk uit te kunnen voeren zorg je voor een optimale bezetting van het team op de verschillende contracten en projecten.

 

Aandacht voor de klant staat centraal; je zorgt voor het onderhouden en verder uitbouwen van de goede relatie met de opdrachtgever waarbij je een actieve bijdrage hebt in het genereren van extra werkzaamheden. Met het inleven in de business en verdienmodellen van de klant weet je de klantbehoeftes te identificeren en ben je in staat om daar goed op in te spelen. Op zowel management als afdelings niveau heb je contact met andere afdelingen, zusterbedrijven en bij de opdrachtgever.

 

Functie-eisen 

Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar een professional met;

 • Een afgeronde technische MBO opleiding bij voorkeur aangevuld met een bedrijfskundige opleiding of cursus.
 • Meer dan 3 jaar ervaring met het managen van technische projecten of contracten van gebouw gebonden installaties.
 • Sterk in plannen en organiseren, hebt aandacht voor kwaliteit en bent in staat om op uitstekende wijze relaties op te bouwen en te onderhouden.
 • Geeft op een duidelijke manier aan een team en jouw enthousiasme voor het vak breng je feilloos over op je collega's waarbij je medewerkers motiveert en stimuleert in hun werk en ontwikkeling.
 • Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden en je beweegt.

Wat bieden wij je

Bij ENGIE werk je mee aan innovatieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

Bedrijfsinformatie

ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan het verduurzaming van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

ENGIE Services Zuid valt onder ENGIE Services Nederland en biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud. Wij werken vanuit de vestigingen Arnhem, Deventer, Halsteren, Maastricht-Airport, Oisterwijk, Terneuzen, Venlo en Veldhoven en diverse projectlocaties verspreid over de provincies.

Contactinformatie

Solliciteer meteen via de button en upload je cv met motivatie! Vragen over deze vacature? Neem contact op met Larren van Meeteren via 06 143 39 302 per mail: larren.van.meeteren@engie.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Herinner mij
 • Solliciteer nu
 • Deel dit
Helaas is het nog niet mogelijk om met alle type mobiel te solliciteren. Wel kun de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.

Recruiter

Larren van Meeteren, Recruiter

Recruiter

› Bekijk mijn profiel