Senior Engineer, Veldhoven

 • Ervaringsniveau: HBO
 • Regio: Nederland / Noord-Brabant
Helaas is het nog niet mogelijk om met elk type mobiel te solliciteren. Wel kun je de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.
 • Herinner mij
 • Solliciteer nu
 • Deel dit

Word onze nieuwe Sr Engineer op onze locatie in Veldhoven!

 

Functieomschrijving

Als Senior Engineer schets jij de lijnen voor het ontwerp zodat ontwerpen opgesteld en gecalculeerd kunnen worden. De schetsen behoren te voldoen aan de wensen/eisen van de opdrachtgever waarbij van jou wordt verwacht de consequenties en technische problemen te onderkennen. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor alle ontwerpen en tekeningen binnen het team. Onder jouw verantwoordelijkheid vallen o.a. het definiëren en interpreteren van technische gegevens, calculatie, inzetten juiste mancapaciteit en goed financieel beheer o.a. (afdelingsjaarplan, doelen, bewaking kosten/uren). Ook wordt er verwacht dat jij jouw team op een coachende verbonden houdt waarbij het genereren van nieuwe kennis en ontwikkelingen erg belangrijk zijn.

 

Functie-eisen

Heb jij een HBO papiertje richting de techniek?

 • Aanvullende normen/voorschriften zijn altijd mooi meegenomen!
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een projectmatige werkomgeving
 • Kunt goed samenwerken maar ook zelfstandig wanneer nodig
 • Je bent analytisch
 • Al wat ervaring met het aansturen van een klein team zodat afspraken/normen worden nagekomen is een pré

 

Wat bieden wij je

Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

 

Bedrijfsinformatie

ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en is actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

 

ENGIE Services Zuid valt onder ENGIE Services Nederland en biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud. Wij werken vanuit de vestigingen Arnhem, Deventer, Halsteren, Maastricht-Airport, Oisterwijk, Terneuzen Veldhoven en Venlo en diverse projectlocaties verspreid over de provincies.

Engineers_

Contactinformatie

Heb je vragen over de functie of heb je behoefte aan een vrijblijvende babbel? Neem dan contact op met Petra van Dommelen via 06 226 671 67 of via mail Petra.van.dommelen@engie.com

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Dit doe je via onderstaande button.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Herinner mij
 • Solliciteer nu
 • Deel dit
Helaas is het nog niet mogelijk om met alle type mobiel te solliciteren. Wel kun de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.

Recruiter

Petra van Dommelen, Recruiter

Recruiter

› Bekijk mijn profiel