Contractmanager

 • Ervaringsniveau: HBO
 • Regio: Nederland / Groningen
Helaas is het nog niet mogelijk om met elk type mobiel te solliciteren. Wel kun je de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.
 • Herinner mij
 • Solliciteer nu
 • Deel dit

Ben jij onze nieuwe contractmanager? Solliciteer dan nu!

 

Functieomschrijving

In de rol van Contractmanager in een utilitaire omgeving ben je eindverantwoordelijk voor een aantal exploitatiecontracten waarbij kosten, kwaliteit en servicegerichtheid je voortdurende aandacht hebben.

Jouw verantwoordelijkheden en werkzaamheden zijn;

 • Voeren van constructief overleg met toeleveranciers en zusterbedrijven over de uit te voeren (onderhouds)werkzaamheden en de geleverde (onderhouds) prestaties.
 • Je hebt veelvuldig contact met Customer Support (intern en extern) aangaande de afhandeling van vragen, issues en klachten van klanten.
 • Optimaliseren van de exploitatiecontracten en het vergroten winstgevendheid door een totaal-programma benadering en verregaande samenwerking met betrokken regionetwerkbedrijven binnen ENGIE.
 • Maandelijks rapporteren van de financiële status van de contracten in onder handen werkbesprekingen.
 • Op management onderhouden van contacten bij opdrachtgevers, toeleveranciers en andere marktspelers. Hierbij maak je gebruik van de expertise en ervaring van jouw senior collega’s. Binnen ENGIE zorg je voor het verstevigen en onderhouden van de relaties met de zusterbedrijven op het vlak van onderhoud en exploitatie. Je werkt proactief aan de verdere ontwikkeling van ENGIE via de continue verdere verbetering van onze processen en onze performance.

Functie-eisen

Naast een hands-on mentaliteit en uitstekende communicatieve vaardigheden waarbij je makkelijk schakelt tussen strategische vraag en operationele uitvoering beschik je verder over;

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding in technische richting bij voorkeur aangevuld met een bedrijfskundige opleiding. Het verdient voorkeur als je praktische kennis multidisciplinair is
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Het vermogen om verbinding leggen met (potentiële) klanten maar ook met interne afdelingen binnen ENGIE
 • Commerciële vaardigheden waarbij je kansen weet te signaleren en te vertalen naar oplossingen voor de klant.
 • Je hebt een scherp oog voor kansen om de klant nog beter van dienst te zijn en weet deze te benutten

 

Wat bieden wij je

Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

 

Bedrijfsinformatie

ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan het verduurzaming van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten.

ENGIE Services Noord is dé toonaangevende technische dienstverlener in Noord-Nederland. Als marktleider zet ENGIE Services Noord met innovatieve concepten en integrale oplossingen de toon voor het succes van klanten in de industriële, utilitaire en onderhoudsmarkten. In onze diensten en producten verenigen we betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. Dat zijn de pijlers van onze klant- en oplossingsgerichte mentaliteit, die voortdurend gericht is op verbetering. Als jij je herkent in onze werkwijze willen we graag met je praten.

Contactinformatie

Solliciteer meteen via de button en upload je cv met motivatie! Vragen over deze vacature? Neem contact op met Bart van Nes op telefoonnummer 06 -836 257 80 of via bart.van.nes@engie.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Herinner mij
 • Solliciteer nu
 • Deel dit
Helaas is het nog niet mogelijk om met alle type mobiel te solliciteren. Wel kun de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.

Recruiter

Bart van Nes, Recruiter

Recruiter

› Bekijk mijn profiel