Contractmanager Strategisch Account

 • Ervaringsniveau: HBO
 • Regio: Nederland / Noord Holland
Helaas is het nog niet mogelijk om met elk type mobiel te solliciteren. Wel kun je de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.
 • Herinner mij
 • Solliciteer nu
 • Deel dit

Breng jij het contract naar een hoger plan? Dan zoeken wij jou!

Functieomschrijving

Als contractmanager Strategisch Account,  ben je (financieel) eindverantwoordelijk  voor  het contract, waarbij zowel kosten, kwaliteit, planning, risico’s en veiligheid voortdurend je aandacht hebben. 

 • Onder jouw leiding voeren Serviceleiders, werkvoorbereiders en (beheer)technici dagelijks diverse werkzaamheden uit, zoals (preventief) technisch onderhoud, technische beheer en  modificaties aan de verschillende installaties. Binnen jouw team en het contract zorg je voor het borgen en ontwikkelen van specifieke kennis.
 • Aandacht voor de klant staat centraal; je zorgt voor het onderhouden en verder uitbouwen van de goede relatie met de opdrachtgever waarbij je een actieve bijdrage hebt in het genereren van extra werkzaamheden.  Het sturen op Performance Indicatoren is voor jou bekend terrein. Je bent in staat om klantvragen te vertalen in circulaire, duurzame oplossingen en/of verbetervoorstellen zowel op technisch vlak als ook procesmatig.
 • Op tactisch en strategisch niveau onderhoud je het contact met de opdrachtgever. Je kijkt hierbij naar het integraal (door)ontwikkelen van de contracten op de lange termijn en hebt daarbij een scherp oog voor het uitbreiden en toevoegen van waarde op de bestaande dienstverlening van ENGIE. Denk daarbij aan nieuwe technieken, processen, contractvormen, processen  en methodieken.
 • Je volgt de marktontwikkelingen op de voet en weet deze te vertalen naar de strategie van ENGIE en de dienstverlening naar de klant.
 • Ook veiligheid en integriteit staan bij jou hoog in het vaandel. Te allen tijde zorg je er voor dat alle werkzaamheden conform de geldende voorschriften en kwaliteitsafspraken worden uitgevoerd.

  

Functie-eisen

Naast een hands-on mentaliteit en uitstekende communicatieve vaardigheden waarbij je makkelijk schakelt tussen strategische vraag en operationele uitvoering beschik je verder over;

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding in technische richting bij voorkeur aangevuld met een bedrijfskundige opleiding.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Het vermogen om verbinding leggen met (potentiële) klanten maar ook met interne afdelingen binnen ENGIE.
 • Commerciële vaardigheden waarbij je kansen weet te signaleren en te vertalen naar oplossingen voor de klant.

Wat bieden wij je

Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans is te houden.

 

Bedrijfsinformatie

ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan het verduurzaming van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten.

Bij ENGIE Services West werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden. We stimuleren ondernemerschap en zijn altijd op zoek naar creatieve, duurzame oplossingen. Jouw inlevingsvermogen en passie voor techniek kun je dus bij ons goed kwijt.

Contactinformatie

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button 'solliciteren'. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Bas Weers via 06-83911543.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Herinner mij
 • Solliciteer nu
 • Deel dit
Helaas is het nog niet mogelijk om met alle type mobiel te solliciteren. Wel kun de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.

Recruiter

Bas Weers, Recruiter

Recruiter

› Bekijk mijn profiel