Chefmonteur WT, Zaandam

 • Ervaringsniveau: MBO
 • Regio: Nederland / Noord Holland
Helaas is het nog niet mogelijk om met elk type mobiel te solliciteren. Wel kun je de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.
 • Herinner mij
 • Solliciteer nu
 • Deel dit

Krijg jij energie van deadlines? Vind jij het leuk om een team te sturen naar de gewenste resultaten?

Functieomschrijving

Als chefmonteur bij ENGIE Services bestaan je dagelijkse werkzaamheden uit het coördineren van en leiding geven aan de uitvoering op werktuigbouwkundige projecten of het nu gaat om het vervangen of het aanpassen van de installaties of nieuwbouwprojecten. Als chefmonteur zorg jij er samen met jouw team voor dat het echte werk ook werkelijk gedaan wordt. Dit doe je door je team van monteurs zo optimaal mogelijk in te zetten.

 • Je bent verantwoordelijk voor de realisatie
 • Je signaleert knelpunten en lost deze op waar nodig
 • Je instrueert, controleert, motiveert en je bent een coach. De grootte van je team vakmensen hangt af van de grootte van het project. In de verschillende projecten die je onder je hoede hebt, bewaak je de kosten en de planning van oplevering.
 • Je onderhoud contact met werkvoorbereiding, leveranciers, onderaannemers en de opdrachtgever. Uiteraard staat veilig werken hoog op je prioriteitenlijst. Samen zorg je voor het realiseren en slagen van de meest uiteenlopende infrastructurele projecten

Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde werktuigbouwkundige opleiding op minimaal MBO niveau
 • Je hebt ruime ervaring als werktuigbouwkundige in een projecten omgeving en heb je al enkele jaren leidinggevende ervaring. Werktuigbouwkundige installaties in de utiliteit hebben voor jou geen geheimen
 • Jouw kennis weet je goed over te brengen op het team
 • Je communiceert gemakkelijk met de opdrachtgever en de monteurs en andere collega’s binnen de eigen organisatie
 • Je staat stevig in je schoenen en met je eigen ervaring als monteur weet je wat er speelt op de werkvloer waardoor je collega’s kunt aanspreken op de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden

Wat bieden wij je

Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

Bedrijfsinformatie

ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en is actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

 

Onder ENGIE Services Nederland valt ENGIE Services West, waar we werken met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons specifiek op complexe (nieuwbouw)projecten, klant specifieke opdrachten en kennisontwikkeling. Onze opdrachtgevers weten dat we ons eerst inleven in hun problematiek en gebruikswensen voor we een oplossing op maat aanbieden. We stimuleren ondernemerschap en zijn altijd op zoek naar creatieve, duurzame oplossingen. Jouw inlevingsvermogen en passie voor techniek kun je dus bij ons goed kwijt.

Monteurs_

Contactinformatie

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer meteen via de button en upload je cv met motivatie! Vragen over deze vacature? Neem contact op met Richard Cozijnsen via 06 - 839 11 543 of via richard.cozijnsen@engie.com

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Herinner mij
 • Solliciteer nu
 • Deel dit
Helaas is het nog niet mogelijk om met alle type mobiel te solliciteren. Wel kun de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.