Allround Servicetechnicus, Nieuwegein

 • Regio: Nederland / Utrecht
Helaas is het nog niet mogelijk om met elk type mobiel te solliciteren. Wel kun je de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.
 • Herinner mij
 • Solliciteer nu
 • Deel dit

Ben jij onze nieuwe Allround Servicetechnicus in de regio Utrecht? Reageer dan nu!

Functieomschrijving

Als Allround Servicetechnicus bij ENGIE voer je werkzaamheden uit aan utilitaire installaties bij verschillende klanten en is geen dag hetzelfde

 • Je krijgt opdracht om zelfstandig het geplande onderhoud uit te voeren of om een storing aan deze installaties op te lossen en daarmee zorg jij er meteen voor dat de nieuwe en bestaande installaties voldoen aan de geldende wettelijke bepalingen en kwaliteitsnormen
 • Als teamspeler van ons zeer gemotiveerde onderhoudsteam ben je een belangrijke persoon in de ontwikkeling van deze afdeling
 • Zorgdragen voor de juiste materialen en gereedschappen hebt zodat je optimaal kunt werken
 • Het maken van een heldere rapportage van de uitgevoerde werkzaamheden

Functie-eisen

Om de rol van Allround Servicetechnicus bij ENGIE te kunnen vervullen, heb je:

 • Een afgeronde MBO op minimaal niveau 4
 • Aangevuld met vakgerichte opleidingen STEK/ EBI/PO/PI in het kader van de Scios regelgeving is een pré
 • Vanzelfsprekend beschikt over ruime ervaring binnen een soortgelijke functie
 • Communicatief ben je zeer vaardig en je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen in het vakgebied

Wat bieden wij je

Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans is te houden.

 

Bedrijfsinformatie

ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten.

Bij ENGIE Services West werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden. We stimuleren ondernemerschap en zijn altijd op zoek naar creatieve, duurzame oplossingen. Jouw inlevingsvermogen en passie voor techniek kun je dus bij ons goed kwijt.

Contactinformatie

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button 'solliciteren'. Vul het online sollicitatieformulier zo volledig mogelijk in en vergeet niet je CV mee te sturen. Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Dennis Holleman via 06- 827 716 10 of via dennis.holleman@engie.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Herinner mij
 • Solliciteer nu
 • Deel dit
Helaas is het nog niet mogelijk om met alle type mobiel te solliciteren. Wel kun de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.

Recruiter

Dennis Holleman, Recruiter

Recruiter

› Bekijk mijn profiel