(Afstudeer)Stage: Commercie, Zoetermeer

  • Ervaringsniveau: HBO
  • Regio: Nederland / Zuid Holland
Helaas is het nog niet mogelijk om met elk type mobiel te solliciteren. Wel kun je de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.
  • Herinner mij
  • Solliciteer nu
  • Deel dit

Ben jij op zoek naar een (afstudeer) stage? Solliciteer dan nu!

 

Functieomschrijving

Om haar positie in de markt verder te versterken, zoekt ENGIE continue naar mogelijkheden om interessante technologie-markt-combinaties (TMC’s) te ontwikkelen. Innovatie, Business Development en commercie krijgen daarmee een steeds duidelijkere plaats in de strategische visie van ENGIE Refrigeration. Op het snijvlak van commercie, marketing en business development ligt een uitdagende opdracht om voor de TMC ‘Invriestechnologie’ internationaal markt- en concurrentie onderzoek uit te voeren. Het onderzoek dient doorvertaald te worden in een strategisch ‘aanvalsplan’ waarmee ENGIE Refrigeration op korte termijn de stap naar internationalisering kan zetten.

 

Functie-eisen

De opdracht is geschikt voor studenten die zich breed willen oriënteren in de richting van commercie, internationale marketing, business development en/of bedrijfskunde. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste zelfstarter die analytisch, consciëntieus en proactief is. Het goed beheersen van de Engelse taal is een vereiste; aanvullend twee vreemde talen (Spaans, Frans, Duits) is een pré.

 

Wat bieden wij je

Persoonlijke begeleiding, afwisselend werk en een werkomgeving waar ook jouw mening telt. Een geweldige en uitdagende kans om ervaring op te doen bij de grootste technische dienstverlener van Nederland. Je bent onderdeel van het wereldwijde ENGIE concern, een van de meest innovatieve bedrijven van de wereld. Ontwikkeling is belangrijk binnen onze organisatie, bij ons krijg je de kans jezelf te ontplooien. Daarnaast krijg je de kans kennis te maken met onze klanten, van industrie tot utiliteit, van chemieconcern tot ziekenhuis.

 

Bedrijfsinformatie

ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en is actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

 

ENGIE Refrigeration is onderdeel van ENGIE Services, specialist en marktleider in koude technische dienstverlening. We bieden maatwerktotaaloplossingen: van ontwikkeling tot onderhoud en van beheer tot exploitatie. De experts van ENGIE Refrigeration beschikken over unieke kennis van duurzame koudetechniek. Vanuit die relevante kennis en waardevolle ervaring dragen onze specialisten dan ook dagelijks bij aan een beter bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers. In land- en tuinbouw, maar ook in de chemische industrie, zuivel-, vis- en vleesverwerkende industrie.

Contactinformatie

Vragen over deze vacature of interesse? Neem contact op met Elise Vreeman via elise.vreeman@engie.com of via 06 826 810 12.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  • Herinner mij
  • Solliciteer nu
  • Deel dit
Helaas is het nog niet mogelijk om met alle type mobiel te solliciteren. Wel kun de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.

Recruiter

Elise Vreeman, Campus recruiter

Recruiter

› Bekijk mijn profiel