Werken en leren

Wil jij je carrière starten in elektrotechniek, meet- en regeltechniek, installatietechniek, koudetechniek of metaaltechniek? Bij ENGIE kun je vanaf mbo-niveau 3 aan de slag op verschillende niveaus en binnen verschillende vakgebieden. Via een BBL-traject ( werken en leren) die gefaciliteerd wordt door Goflex Young Professionals.

Bekijk ons vacatureoverzicht of neem contact op met Goflex.

Een andere mogelijkheid is de opleiding Middenkader Engineering Elektrotechniek bij het Techniek College Rotterdam, locatie Schiedam.
ENGIE heeft met het Techniek College Rotterdam een speciale volwaardige BOL-4 opleiding Middenkader Engineering  Elektrotechniek ontwikkeld. Het bijzondere is dat de praktijk van de opleiding volledig door ENGIE wordt verzorgd. Van een stageplaats ben je hoe dan ook altijd verzekerd bij ENGIE!

Groot voordeel is dat je direct vanaf het eerste jaar de theorie vertaald krijgt naar de dagelijkse praktijk. Zo kom je heel eenvoudig in aanraking met de breedte van het vak elektrotechniek en kun jij je ontwikkelen tot die technische specialist die je wilt worden.

Kijk voor meer informatie op de site van Techniek College Rotterdam.

https://www.techniekcollegerotterdam.nl/maakindustrie/opleiding/technicus-engineering-werkveld-elektrotechniek