Traineeship

Heb jij een WO studie afgerond en heb je minder dan twee jaar werkervaring na je afstuderen? Ben je op zoek naar een functie met veel afwisseling, waarin je het verschil kan maken door jouw ideeën te delen en je handen uit de mouwen te steken? Dan is het ENGIE Management Traineeship op jouw lijf geschreven.

ENGIE Management Traineeship

Bij ENGIE kun je alle kanten op. Als trainee leer je in 2 jaar tijd de verschillende onderdelen en specialismen van ENGIE door en door kennen. Je krijgt de kans om je breed te oriënteren en kunt uiteindelijk aan de slag in een uitdagende functie midden in de organisatie, die aansluit op jouw persoonlijke ambities en doelstellingen.

Waar start jij?

Binnen het ENGIE Management Traineeship kun je kiezen uit een aantal locaties waar je start. Van Groningen tot aan Noord-Brabant. Vanaf februari 2018 vind je alle beschikbare plekken op onze site. Niets missen? Geef hier alvast je interesse aan en we houden je op de hoogte.

Na het Management Traineeship?

Groei je door in een uitdagende management- of adviserende functie binnen ENGIE Services. Met kantoren en projectlocaties door heel Nederland kun je bij ENGIE Services letterlijk alle kanten

Hieronder een sfeerimpressie van onze Inhousedag van 14 april 2016.

 

Voor vragen kun je contact opnemen met onze Campus Recruiter Elise Vreeman via elise.vreeman@engie.com