Traineeships bij ENGIE

Heb jij een WO-studie afgerond en maximaal twee jaar werkervaring? En zoek je een functie met veel afwisseling, waarin je het verschil maakt door jouw ideeën te delen en je handen uit de mouwen te steken? Dan is een Traineeship bij ENGIE op jouw lijf geschreven.

Helaas is de werving voor 2018 gesloten, in september 2019 gaat de volgende groep trainees van start. Meer weten? elise.vreeman@engie.com

ENGIE Management Traineeship
Het doel van het ENGIE Management Traineeship is om jou zoveel mogelijk van onze werkzaamheden te laten zien aan. Van strategische vraagstukken tot handen uit de mouwen. De rode draad is dat je bijdraagt aan onze strategische doelstellingen: digitalisering, decentralisatie en decarbonisatie. Lees HIER meer over het Management Traineeship.

ENGIE IT Traineeship
Als IT trainee vorm jij de schakel in het vertalen van onze strategische en operationele behoeften naar nieuwe systemen en oplossingen die de bedrijfsvoering verbeteren. Je doet hiervoor kennis op binnen én buiten de IT-afdeling om zo verandering en vernieuwing te kunnen brengen. Lees HIER meer over het IT Traineeship.

ENGIE Finance Traineeship
Met ruim 6.200 medewerkers in Nederland en een breed portfolio aan klanten en projecten is dit dé plek om je breed te ontwikkelen op Finance gebied! Van meedraaien op de afdeling Business Control, een project binnen Financial Advisory, of werken aan de uitrol een nieuw Finance systeem. Bij ENGIE kun je alle kanten op. Lees HIER meer over het Finance Traineeship.

Hieronder een sfeerimpressie van onze Inhousedag van 14 april 2016:

Voor vragen kun je contact opnemen met Elise Vreeman (Campus Recruiter) via elise.vreeman@engie.com