Cultuur

Met plezier naar je werk gaan. Dat vinden we bij ENGIE belangrijk! We praten wel de hele dag over techniek, maar in feite draait het bij ons om de mensen. Zonder de juiste mensen kunnen we onze klanten niet bieden wat ze van ons verwachten.

Vaak werk je als een team in een cultuur die no-nonsense en informeel is, met mensen op wie je kunt rekenen. Mensen die graag hun kennis en passie voor techniek met je delen. Mensen die betrokken zijn. Het is niet toevallig dat bij ENGIE veel collega's met elkaar optrekken buiten werktijd. Dat stimuleren we ook met bijvoorbeeld een gezamenlijke deelname aan de Dam-tot-Damloop. Een collegiale sfeer zorgt voor een prettige werkomgeving.

En ook niet onbelangrijk: als onderdeel van ENGIE is ENGIE een solide, betrouwbare werkgever met hart voor haar medewerkers.

Wij zijn ervan overtuigd dat techniek een zeer belangrijke rol speelt bij het realiseren van duurzame oplossingen voor mens en milieu. Daar ligt onze kracht, medewerkers die technische oplossingen bedenken waardoor beschikbare energiebronnen optimaal worden benut en het bouwen aan alternatieve en milieuvriendelijke energiebronnen. ENGIE en haar medewerkers voelen zich verbonden met de wereld om hen heen. Het is onze verantwoordelijkheid dat de wereld ook voor de komende generaties nog leefbaar is.