4 projecten

 

Verkeersmanagementcentrale ZuidwestNederland

| Infrastructuur

De Verkeersmanagementcentrale Zuidwest Nederland (VMC ZWN) regelt dagelijks de doorstroming van tienduizenden automobilisten in Zuid-Holland. ENGIE ontwierp en realiseerde en onderhoudt hiervoor één van de meest innovatieve verkeerscentrales van Europa. Zeven tunnels en acht bruggen kunnen op afstand worden bediend. Door het installeren van een redundant ringnetwerk, is het systeem zeer betrouwbaar.

› Naar dit project

Verkeersmanagementcentrale ZuidwestNederland

| Infrastructuur

Snellere en efficiëntere bediening vanuit een centraal punt
De Verkeersmanagementcentrale Zuidwest Nederland (VMC ZWN) regelt dagelijks de doorstroming van tienduizenden automobilisten in Zuid-Holland. ENGIE ontwierp en realiseerde en onderhoudt hiervoor één van de meest innovatieve verkeerscentrales van Europa. Zeven tunnels en acht bruggen kunnen op afstand worden bediend.

› Naar dit project

Rijkswaterstaat

| Infrastructuur

Drie bruggen over de Hollandse IJssel in de gemeenten Montfoort, Oudewater en Haastrecht werden lokaal bediend. ENGIE heeft deze bruggen in opdracht van Rijkswaterstaat zonder grootscheepse renovatie op afstand bedienbaar gemaakt.

› Naar dit project

Duindorp

| Gebouwen Infrastructuur Op- en overslag

Ceres Projecten, onderdeel van Vestia, bouwt 800 nieuwbouwwoningen in de Scheveningse wijk Duindorp. Zij vroegen Deerns Raadgevende Ingenieurs om een duurzaam en efficiënt energiesysteem te ontwerpen dat de nieuwe woningen voorziet van warmte en koude. Daarmee worden de woonruimtes, het kraanwater en de vloer verwarmd, en in de zomer de huizen gekoeld. Dit energiesysteem moet vriendelijk zijn voor mens en milieu.

› Naar dit project