3 projecten

 

St. Elisabeth Ziekenhuis

| Gezondheidszorg

Het ketelhuis van het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg voldeed niet meer aan milieueisen. En als gevolg van uitbreiding van het ziekenhuis was de capaciteit ontoereikend geworden. Renovatie van de energievoorzieningen was niet voldoende. Daarbij gaf het St. Elisabeth Ziekenhuis voorkeur aan een off balance financiering. Uitbesteden bood uitkomst en St. Elisabeth koos voor de duurzame oplossing van ENGIE: een betrouwbare installatie die voldoet aan huidige en toekomstige eisen.

› Naar dit project

Orbis Medisch Centrum

| Gezondheidszorg

Orbis Medisch Centrum is een technologisch hoogontwikkeld zorgcentrum waar op patiëntvriendelijke en efficiënte wijze hoogwaardige zorg wordt geboden. ENGIE stond mede aan de wieg van alle technologische oplossingen die zijn ingezet om te komen tot optimale patiëntenzorg.

› Naar dit project

Lievensberg ziekenhuis

| Gebouwen Gezondheidszorg

Het Lievensberg ziekenhuis in Bergen op Zoom is een van de middelgrote streekziekenhuizen in Nederland. Jaarlijks bezoeken meer dan 160.000 mensen de polikliniek. Het Lievensberg ziekenhuis biedt alle moderne ziekenhuiszorg, inclusief spoedeisende hulp en intensive care. Het ziekenhuis wil excelleren in de basiszorg, het voorkeursziekenhuis zijn voor huisartsen en een thuisziekenhuis zijn voor haar patiënten.

› Naar dit project