4 projecten

 

Akzo Nobel

| Food and Feed Gebouwen Petro Chemie

Akzo Nobel Base Chemicals, gevestigd op het Chemie Park Delfzijl, produceert en vermarkt hoogwaardige oplossingen op basis van chloor en loog voor industriële afnemers. Vanwege groeiende bezorgdheid over het transporteren van chloor via het spoor werd in 2006 begonnen met het bouwen van een chloorfabriek - met een productiecapaciteit van 90 kiloton per jaar - en een verladingstation met vier laadplaatsen voor tankwagens.

› Naar dit project

Boerenbond Deurne

| Food and Feed

Een totaaloplossing voor het hele productieproces Mengvoedercoöperatie Boerenbond Deurne is een coöperatieve mengvoederproducent. Voor de fabriek in Helmond waren ze op zoek naar een totaaloplossing...

› Naar dit project

United Biscuits Verkade

| Food and Feed

United Biscuits Verkade wilde inzicht in haar productieproces om zo te kunnen voldoen aan de eisen die de General Food Law stelt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tracking and tracing. Daarnaast wilde United Biscuits in staat zijn haar productielijn te monitoren en daar waar nodig bij te sturen. ENGIE heeft het oude besturingssysteem van de fabriek vervangen door een nieuw modern systeem.

› Naar dit project