Management Traineeship (Technisch)

Start als Management Trainee bij de grootste technische dienstverlener van Nederland!

Helaas zijn alle plekken voor het Management Traineeship 2018 al vervuld. We starten met een nieuwe groep in september 2019 (werving start in februari 2019).
Locatie:
 landelijk
Start: september 2018 - werving gesloten
Duur: 2-jarig programma

ENGIE: enorm veelzijdig
Je kent ons misschien wel als duurzame energieleverancier. Dat klopt. Maar wist je dat ENGIE Services de grootste technische dienstverlener van Nederland is? Wij ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren innovatieve en integrale oplossingen voor uiteenlopende klanten in de industrie, infrastructuur en utiliteitsmarkt. Wij helpen hen daarnaast bij het verduurzamen en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en zo de energietransitie te versnellen. Met opdrachtgevers als o.a. ASML, Schiphol, Friesland Campina en ABN vind je ons door heel Nederland.

Wat kun je verwachten?
Als trainee in Rotterdam maak je onderdeel uit van ENGIE Services West Industrie en sta je midden in de regio Rotterdam. En dat vertaalt zich door in de projecten waar je als trainee mee in aanraking komt: denk bijvoorbeeld aan betrokkenheid bij kleine revisies tot grootschalige nieuwbouwprojecten voor grote klanten zoals Shell en Heineken. Voel jij je thuis in een industriële omgeving (van petrochemie tot food & pharma) dan is dit dé plek voor jou!

Het doel van het ENGIE Management Traineeship is om jou zoveel mogelijk van onze werkzaamheden te laten zien. Dit doe je aan de hand van een op maat gemaakt programma, waarmee je bijdraagt aan onze strategische doelstellingen: digitalisering, decentralisatie en decarbonisatie.

De onderdelen van het programma zien er zo uit:

 

 1. 1. Veelzijdige opdrachten
  In twee jaar tijd voer je  vier (of meer) opdrachten uit binnen verschillende afdelingen / onderdelen van ENGIE. Zo leer je onze organisatie en collega’s goed kennen. Afhankelijk van je studieachtergrond, competenties en interesses bepalen we samen welke opdrachten je gaat oppakken. Van handen uit de mouwen, meedraaien op locatie tot verander- en verbetertrajecten opzetten.
 2. 2. Business Case
  Gedurende 1.5 jaar je met je medetrainees aan een Business Case. Deze case geeft je de kans om op strategisch niveau aan de slag te gaan met één van onze organisatiedoelstellingen.
 1. 3. Persoonlijke Ontwikkeling & Trainingen
  Je volgt diverse interne trainingen om alle onderdelen van ENGIE beter te leren kennen. Daarnaast volg je externe trainingen die gericht zijn op het vergroten van je persoonlijke effectiviteit.
 1. 4.Na afloop?
  Aan het einde van je Management Traineeship kijken we samen wat jouw volgende stap binnen ENGIE is. Gedurende de twee jaar heb je er met jouw drive en inzet voor gezorgd dat je een mooie, uitdagende positie binnen de organisatie kunt verwerven.


Wie zoeken we?

 • Je hebt een universitaire studie afgerond en maximaal 2 jaar werkervaring
 • Alle technische studierichtingen mogelijk, denk bijvoorbeeld aan: Offshore & Dredging, Petroleum Engineering, Industrial of Electrical Engineering, Operations & Logistics Management, Science & Innovation, etc. NB dit zijn slechts een paar voorbeelden.
 • Vloeiend Nederlands in taal en geschrift is een vereiste
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met onze wereld van techniek
 • Of je nu met je voeten in de klei staat of jezelf buigt over een strategisch vraagstuk: je gaat er altijd voor de volle 100% voor!
 • Je legt makkelijk verbinding met andere collega’s: van uitvoering tot directie
 • Je bent flexibel en vindt het geen probleem om onderweg te zijn


Wat bieden wij?

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt kennis met onze klanten, van industrie tot utiliteit, van chemieconcern tot ziekenhuis. Je maakt bovendien onderdeel van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Daar horen natuurlijk een laptop en telefoon bij, maar ook personeelskorting op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

Solliciteren
De werving voor 2018 is gesloten.
Vragen? Neem contact op met Elise Vreeman (Campus Recruiter), via 06 826 810 12 (Whatsapp of bellen) of elise.vreeman@engie.com