Leo van der Linden, Contractmanager

Als contractmanager ben ik zowel strategisch als financieel verantwoordelijk voor de werkzaamheden bij onze vaste klanten en de aansturing van mijn klantenteam. Mijn klantenteam behartigd strategische onderhoudsklanten. De basis vanwaar gewerkt wordt is vaak een meerjarig beheer & onderhoudscontract. Het gaat dan om onderhoudscontracten van een hogere contractvorm (beheer, prestatie en exploitatiecontracten). Daarnaast voeren we ook losse projecten uit voor onze opdrachtgevers. Met het team, bestaand uit o.a. projectleiders, monteurs, beheertechnici en werkvoorbereiders, wordt de klant bediend. Samenwerken en klantgerichtheid zijn daarbij de belangrijkste parameters.

Mijn loopbaan bij ENGIE

In 2010 ben ik begonnen met het Management Traineeship van ENGIE. Vervolgens ben ik na het Management Traineeship op de service afdeling gestart in de functie van Serviceleider. Sinds januari 2014 ben ik werkzaam als Contractmanager en daarmee eindverantwoordelijk van het klantenteam.

 

ENGIE als werkgever

ENGIE is een bedrijf dat medewerkers ruimte geeft voor ontwikkeling. Er zijn erg veel mogelijkheden vanwege het grote portfolio aan diensten en de vele klanten waar ENGIE komt. Naast de vele mogelijkheden die ENGIE biedt, is het absoluut een erg sociaal bedrijf waar initiatief nemen zeer op prijs wordt gesteld.

 Opleidingen

- “Young Talent Programma ENGIE – Scenter”

- M.Sc. Mechanical Engineering

– B. Sc. Werktuigbouwkunde