Jan-Barend Visée, Configuratie Controller

Bij ENGIE ben ik werkzaam op de afdeling Operational Support & QHSE ( Quality, Health, Safety & Environment : Kwaliteit, gezondheid, Veiligheid & Milieu ) als Configuratie controller / TCD beheerder ( Technisch Constructie Document Beheerder). Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de archivering, beheer, verwerken van aanvragen en het aanmaken van documenten die uiteindelijk in een opleverdossier komen.

Ik werk aan diverse projecten zoals sluizen en bruggen voor Rijkswaterstaat in de provincie Zeeland, waaronder een nieuwbouw van één van de grootste sluizen van de wereld, de Nieuwe Sluis Terneuzen welke medio 2022 gereed zal moeten zijn.

Een aantal sluizen worden momenteel al op afstand bediend in 2 centrales, Neeltje Jans en Terneuzen. In de komende jaren worden alle sluizen en bruggen op afstand bediend.

Goede klanten en een leuk team

Ik werk bij ENGIE sinds januari 2012. Het is voor mij een uitdaging om aan projecten van Rijkswaterstaat mee te mogen werken en mijn dagelijkse werk is heel afwisselend. In een klein team met leuke collega`s gaan wij op een sociale manier met elkaar om, wat ik als heel prettig ervaar. Verder bied ENGIE prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Al deze aspecten bij elkaar maken dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga!

Opleidingen

- MTS

- Cursussen voor  Werkvoorbereider

- Configuratie Management

- UAV gc

- NEN 1010 en NEN 3140

- IPV Communicatietraining

- VCA VOL