Sourcingsleader

 • Ervaringsniveau: HBO
 • Regio: Nederland / Noord Holland
Helaas is het nog niet mogelijk om met elk type mobiel te solliciteren. Wel kun je de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.
 • Herinner mij
 • Solliciteer nu
 • Deel dit

Ben jij de Sourcingsleader die de beste deal voor ENGIE binnen kan halen?

 

Functieomschrijving

ENGIE Services West bv is op zoek naar een Senior Buyer die het een uitdaging vindt om mee te werken aan de ontwikkeling van sourcing binnen onze organisatie.

De afdeling Sourcing ENGIE Services West houdt zich bezig met maatwerk op het gebied van inkoop en speelt een grote rol in de (multidisciplinaire) tender- & project-/contract-teams om te komen tot de voor ENGIE Services West beste aanbieding of oplossing. Hierbij werken we samen met de andere afdelingen van sourcingteam.

 

Jouw Rol:

Als Senior Buyer Sourcing bij ENGIE Services West ben je dé expert op het gebied van inkoop. Je bent in staat vanuit je kennis van het inkoopproces dan ook prima te schakelen tussen je rol als leidinggevende en je rol als senior-buyer.

In de tenderfase bepaal je samen met het tenderteam de inkoopstrategie; welke acties vloeien er voort uit de projectbehoefte? Welke mogelijkheden zijn er in de markt? Wanneer een project eenmaal in uitvoering is, assisteer je het projectteam bij de operationele uitvoering van het inkoopproces.

 

Vanuit jouw specialisme hou je je bezig met het overkoepelende inkoopproces van één of meerdere projecten/contracten en vestigingen. Je kunt vanuit je vakkennis meedenken over strategische keuzes. Zowel in de tender- als uitvoeringsfase heb je nauw contact met zowel leveranciers als met verschillende interne belanghebbende partijen (commercie, engineering en calculatie, maar ook werkvoorbereiding en projectleiding).

 

Je draagt bij ENGIE Services West een grote verantwoordelijkheid, maar daar tegenover staat een enorme uitdaging!

 

Functie-eisen

 • Afgeronde HBO opleiding
 • Afgeronde NEVI 1 en 2
 • Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van Tendermanagent/inkoop
 • Hoge mate van zelfstandigheid
 • Herken jij jezelf in de volgende competenties:  vasthoudend, samenwerken, empatisch vermogen en analytisch

 

Wat bieden wij je

Bij ENGIE werk je mee aan inventieve, duurzame en energiebesparende oplossingen. We bieden je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans is te houden.

 

Bedrijfsinformatie

ENGIE Nederland valt onder de ENGIE groep, met wereldwijd 154.950 medewerkers en actief binnen 70 landen. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan het verduurzaming van de wereld. We zijn koploper van de energietransitie en streven er naar om klimaatverandering tegen te gaan en zorg te dragen voor verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten.

Bij ENGIE Services West werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties. We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling. We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons eerst inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden. We stimuleren ondernemerschap en zijn altijd op zoek naar creatieve, duurzame oplossingen. Jouw inlevingsvermogen en passie voor techniek kun je dus bij ons goed kwijt.

Contactinformatie

Solliciteer meteen via de button en upload je cv en motivatie! Vragen over deze vacature? Neem contact op met Michiel Verdegem via 06-22445296 of per mail: michiel.verdegem@engie.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Herinner mij
 • Solliciteer nu
 • Deel dit
Helaas is het nog niet mogelijk om met alle type mobiel te solliciteren. Wel kun de vacatureknop ‘herinner mij’ gebruiken zodat je op je desktop de sollicitatie kunt afmaken.