Werken en leren

  • Deel dit

Ben je op zoek naar een combinatie tussen een leuke baan en leren? Bij ENGIE kan je geld verdienen en tegelijkertijd je diploma halen.
Bij ENGIE kan je op verschillende niveaus en verschillende vakgebieden aan het werk. Zo kan je vanaf MBO niveau 2 al aan de slag in bijvoorbeeld de elektrotechniek, meet- en regeltechniek, koudetechniek of metaaltechniek.

BOL of BBL
Je kunt kiezen voor verschillende manieren van werken en leren; BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg en BOL voor Beroeps Opleidende Leerweg.  Het volgen van een BBL opleiding betekent een combinatie van werken en leren, waarbij je in dienst bent bij ons leerbedrijf Goflex.

Bij een BOL-traject ga je de hele week naar school en loop je stages bij ons om praktijkervaring op te doen.

Start de opleiding BOL-4 Elektrotechniek bij het Albeda College en ENGIE!
ENGIE heeft met het Albeda College (regio Rotterdam) een speciale volwaardige BOL-4 opleiding elektrotechniek ontwikkeld. Het bijzondere is dat de praktijk van de opleiding volledig door ENGIE wordt verzorgd. Van een stageplaats ben je hoe dan ook altijd verzekerd bij ENGIE!

Groot voordeel is dat je direct vanaf het eerste jaar de theorie vertaald krijgt naar de dagelijkse praktijk. Zo kom je heel eenvoudig in aanraking met de breedte van het vak elektrotechniek en kun jij je ontwikkelen tot die technische specialist die je wilt worden. Kijk hier voor de brochure.

Gaat die ambitie je nog niet ver genoeg? Dan bereiden we je ook nog voor om aansluitend een hbo-opleiding te volgen.

Na de opleiding
Als je klaar bent met je opleiding kun je meestal bij ons blijven werken. Je weet immers precies wat werken bij ENGIE inhoudt en wij weten precies wat je kwaliteiten en capaciteiten zijn.

Contact
Wil je meer weten over werken en leren bij ENGIE? Neem dan contact op met een recruiter bij jou in de buurt of laat hier je gegevens achter. Binnen ENGIE werken we regionaal, dus bekijk de recruiterspagina wie jou het beste kan informeren.