Inhoud programma

  • Deel dit

Tijdens ons tweejarige traineeship werk je aan minimaal vier verschillende (praktijk)opdrachten, die je uitvoert binnen de verschillende organisatieonderdelen van ENGIE. De opdrachten omvatten vaak een verander-, ontwikkel- of verbetertraject, dat bijdraagt aan onze strategische doelen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de opdrachten die jij gaat uitvoeren passen bij jouw competentieontwikkeling en persoonlijke doelstellingen. In eerste instantie wordt je gekoppeld aan een ENGIE bedrijfsonderdeel. Zo leer je de organisatie snel kennen. Wil je andere bedrijfsonderdelen zien, dan maken we daar samen met jou een plan voor.

Talent- en ontwikkelprogramma

Naast je opdrachten ben je bezig met verschillende modules uit het Talent- en ontwikkelprogramma. Tijdens dit programma volg je trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkelingen;

  • Persoonlijke effectiviteit
  • Presenteren
  • Communiceren op verschillende niveaus
  • Omgaan met weerstand

 

Je werkt anderhalf jaar samen met je mede-trainees aan een groepsopdracht. Je sluit je traineeship af door de opbrengsten van jouw groepsopdracht te presenteren aan je stakeholders. Na afronding van je laatste opdracht wordt gekeken naar een passende functie binnen ENGIE.