Stage/Afstuderen

  • Deel dit

ENGIE investeert veel in de opleiding en persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ENGIE echt te leren kennen. Daarom bieden we je interessante en uitdagende stage- en afstudeeropdrachten aan.

Denk bijvoorbeeld aan een stage in de vakgebieden elektrotechniek en werktuigbouwkunde of de afdelingen ICT, Communicatie of Human Resources. Op basis van je opdracht maak je concrete afspraken over je taken en verantwoordelijkheden. Wij zorgen voor goede begeleiding door een mentor tijdens je stage of afstuderen.

Stagevergoeding
Wanneer je bij ENGIE stage loopt is het gebruikelijk dat je een stagevergoeding krijgt. De hoogte van deze stagevergoeding is afhankelijk van de stageopdracht en jouw opleidingsniveau. Voordat je aan de slag gaat leggen we dit vast in een stageovereenkomst.

Beschikbare opdrachten
Om te zien wat er beschikbaar is, kijk gerust eens in onze vacaturebank. Daar hebben we doorlopend diverse afstudeeropdrachten en stages.