ENGIE

ENGIE is Europees marktleider op het gebied van duurzame technologische oplossingen voor energie en milieu. Zij ontwerpt en implementeert oplossingen waarmee bedrijven en publieke organisaties de performance van installaties en het energiegebruik in bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren en milieueffecten tot een minimum beperken. ENGIE biedt een unieke combinatie van expertise op verschillende terreinen. Van het ontwerp, de installatie en het beheer van lokale en hernieuwbare energie-oplossingen tot de operationele levering van geïntegreerde voorzieningen en services.

ENGIE valt onder ENGIE - dat 94.700 medewerkers telt en een omzet van 15,7 miljard euro realiseerde in 2014. In 2014 telde ENGIE in Nederland circa 6.200 medewerkers en behaalde zij een omzet van bijna 1.2 miljard euro. ENGIE is één van de grootste energieleveranciers ter wereld. Haar dienstverlening omvat de volledige energieketen van elektriciteit en aardgas. De Groep heeft op dit moment wereldwijd ruim 152.900 mensen in dienst en behaalde in 2014 een omzet van 74,7 miljard euro.

Onder de naam ENGIE bieden wij onze klanten in Europa een unieke combinatie van deskundigheid op het gebied van Energy Efficiency en andere duurzame oplossingen: van ontwerp en installatie van lokale en vernieuwbare energieoplossingen tot het leveren van geïntegreerde services.