(V)MBO Techniek

  • Deel dit

Bij ENGIE is geen dag hetzelfde. We werken voor diverse klanten in verschillende sectoren. Zo zijn we onder meer bij een hightech machinebouwer in Veldhoven verantwoordelijk voor het volledige technisch beheer en onderhoud van de gebouwgebonden installaties, maar zijn we ook actief voor klanten als Rijkswaterstaat en Shell.

Met jouw gespecialiseerde (technische) opleiding kun je bij ENGIE aan de slag als bijvoorbeeld Werkvoorbereider, Servicemonteur, Calculator, Tekenaar, Lasser of Uitvoerder. De zwaarte van de functie is natuurlijk afhankelijk van opleiding, ervaringen en voorkeur.

Eenmaal aan de slag bij ENGIE, zit je goed! Als onderdeel van het franse ENGIE is ENGIE een solide werkgever. Actief op verschillende markten als industrie, utiliteit en infra. Deze combinatie biedt naast een stevig fundament ook een afwisselende werkomgeving. Zo kunnen wij bijvoorbeeld klantoplossingen bieden binnen de vakgebieden; elektrotechniek, werktuigbouwkunde, meet- en regeltechniek, brand- en beveiligingstechniek en industriële automatisering. Maar natuurlijk hebben wij ook regelmatig vacatures voor niet-technische kandidaten.

Meer weten? Bekijk hier onze vacatures.