HBO/WO Technisch Commercieel

  • Deel dit

Onze Contractmanagers, Projectleiders, Accountmanagers en Relatiebeheerders werken dagelijks aan een optimale relatie met onze klanten. En dat willen we blijven doen. ENGIE heeft dan ook regelmatig technisch commerciële vacatures.

Als de grootste technische dienstverlener van Nederland is ENGIE met 42 vestigingen nationaal goed vertegenwoordigd. Door onze regionale manier van werken zijn wij erg betrokken bij onze klanten. Door de diversiteit van onze klanten - waar we multidisciplinaire oplossingen voor ontwerpen, installeren en beheren en onderhouden - is bij ENGIE is geen dag hetzelfde en jouw werk dus afwisselend en uitdagend.

Als je aan de slag gaat bij ENGIE, dan verbind je jezelf aan een organisatie waarbij naast de passie voor het vak veel aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je ziet dit terug in onze regionale manier van werken, de onderlinge contacten tussen collega’s, maar ook in de houding van ENGIE naar haar medewerkers. Dit laatste vinden wij net zo belangrijk. Onze business kan namelijk niet zonder onze professionals. ENGIE vindt het daarom belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Dit kan on the job, via opleiding of studie, maar ook via een van de leergangen van ons Management Development traject.

Meer weten? Bekijk hier onze vacatures.