HBO/WO Techniek

  • Deel dit

Een afwisselende werkomgeving is kenmerkend voor ENGIE. Omdat wij actief zijn op verschillende markten en binnen verschillende technieken, kunnen wij een afwisselende maar vooral ook interessante werkomgeving bieden. Zo biedt ENGIE klantoplossingen binnen de vakgebieden; elektrotechniek, werktuigbouwkunde, meet- en regeltechniek, brand- en beveiligingstechniek en industriële automatisering.

Als je aan de slag gaat bij ENGIE, dan verbind je jezelf aan een organisatie waarbij naast de passie voor het vak veel aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je merkt dit aan onze regionale manier van werken, de onderlinge contacten tussen collega’s, maar ook in de houding van ENGIE naar haar medewerkers. Dit laatste vinden wij net zo belangrijk, want onze business kan namelijk niet zonder onze professionals. ENGIE vindt het daarom belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Dit kan on the job, via opleiding of studie, maar ook via een van de leergangen van ons Management Development traject.

Binnen onze technische disciplines hebben wij regelmatig mogelijkheden voor technische kandidaten in de functies van onder ander Application Engineer, Calculator, Projectleider, Maintenance of Systems Engineer daar. Maar natuurlijk zijn er ook regelmatig  vacatures voor niet-technische kandidaten.

Meer weten? Bekijk hier onze vacatures.