Linda Toft

  • Deel dit

 

Debiteurenbeheer op landelijk niveau

Sinds 2007 werk ik voor ENGIE op de afdeling Debiteuren, onderdeel van het Shared Service Center Finance in Bunnik. Wij werken in een team van 7 personen en wij beheren de portefeuilles voor alle vestigingen van ENGIE in Nederland. Iedereen heeft de verantwoordelijkheid voor zijn of haar eigen vestiging(en) en een back-up in geval van afwezigheid.

Mijn werkzaamheden bestaan uit het tijdig incasseren van de openstaande vorderingen, het vaststellen en opvolgen van klantklachten, het opstellen van periodieke interne managementrapportages en het verstrekken van kredietinformatie.

Op periodieke basis bezoek ik de onder mijn verantwoording vallende vestigingen in Nederland met als doel de lopende klachten en achterstanden in betaling te bespreken met de verantwoordelijke personen binnen de vestiging.

Daarnaast ben ik applicatiebeheerder voor ons beheersysteem Creditmanager van de firma Credit Tools. Mijn taak daarin is onder andere zorgen dat het systeem naar behoren werkt en dat mijn collega’s op een efficiënte manier hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Doordat ik veel contact heb met onze interne en externe klanten kom ik erachter wat ENGIE allemaal voor werkzaamheden en projecten uitvoert. Dit kunnen kleine werkzaamheden zijn, maar ook megaprojecten.

 

Informeel en goede opleidingsmogelijkheden

ENGIE vind ik een leuke werkgever omdat het een flexibele werkgever is, er een informele sfeer hangt, met leuke collega’s en goede opleidingsmogelijkheden.

 

Opleidingen

- Momenteel bezig met de opleiding Certified Credit Manager bij NIBE SVV / VVCM

- Certified Credit Practitioner bij NIBE SVV / VVCM

- Diverse trainingen en cursussen op het gebied van creditmanagement

- MBO Detailhandel (BBL)

- Mavo